Зареждане

Bisping смята, че Jon Jones трябва да бъде отстранен завинаги от ММА

Bisping смята, че Jon Jones трябва да бъде отстранен завинаги от ММА
Публикувано на: Септември 14, 2017 в 14:00 ч
 
След много обрати и завои, сагата със ситуацията около Jon Jones все още е далеч от своя край. След положителната проба "А" от допинг теста и впоследствие потвърждението от проба "Б", Jon Jones най-вероятно ще бъде изправен пред съдебно дело, но в пространството все още витаят спекулации за последствията, които той ще понесе, както и за надеждата той да бъде оправдан. Шампионът на UFC в средна категория Michael Bisping, oбаче, смята, че Jon Jones трябва да получи възможно най-тежкото наказание, ако вината му бъде доказана.
 
"Мисля, че е честно да се каже, че той определено е опетнил своето наследство. Мисля, че той винаги ще бъде запомнен със зашеметяващите си изпълнения. [...] Да, извън Октагона той е взел някои много лоши решения и за съжаление това няма да бъде забравено скоро. Мисля, че евентуалното четиригодишно наказание ще бъде напълно закономерно и смята, че той също мисли така. Това не му се случва за първи път. Предполагам, че ще видим как ще се развие ситуацията, но за момента не изглежда никак добре.", заяви Bisping.
 
 
"Аз смятам, че той трябва да бъде отстранен от спорта завинаги, така смятам. Ако имате толкова дълга история свързана с лекарствата за повишаване на ефективността, мисля, че нямате място в спорта. Това е зъл спорт. Не е за всички. Ние не се опитваме да вкараме топката в коша или във вратата. Наричайте го както си искате, но ние се опитваме да изпратим опонентите си на земята в безсъзнание. Подобряващите ефективността лекарства нямат място в този спорт", заяви Michael Bisping за Sports Illustrated.
 
Четири години извън спорта биха били кошмар за феновете на Jon Jones, но доживотна забрана би било катастрофално решение. Докато вината му не бъде доказана на 100%-та, той остава невинен. Последният, който беше наказан доживот, беше Nick Diaz за проблемите му с марихуаната. Впоследствие неговата присъда беше намалена до 5-годишна и му бе наложена сериозна глоба, докато накрая забраната не беше намалена на едва 18 месеца. Така че, има надежда, че дори и най-строгите наказания могат да бъдат смекчени.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес