Зареждане

Bisping се шегува със St-Pierre, призова го да се пази да не бъде хванат със стероиди

Bisping се шегува със St-Pierre, призова го да се пази да не бъде хванат със стероиди
Публикувано на: Септември 14, 2017 в 16:00 ч
 
След месеци и месеци на спекулации, шампионът на UFC в средна категория Michael Bisping и завръщащият се бивш шампион в полусредна категория Georges St-Pierre най-накрая уредиха своята среща за UFC 217, което ще се проведе на 4-ти ноември 2017-та година в прочутата зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.
 
Както се очакваше, Bisping започна с шегите и провокациите към опонента си преждевременно и в скорошен видеоклип, публикуван в официалната му страница в Instagram, "The Count" собственоръчно заснема St-Pierre след поредното медийно събитие, като напомня на "Rush" да вземе своите стероиди, но да внимава да не бъде хванат.
 
 

Bye George

A post shared by Mikebisping (@mikebisping) on

 
Не е ясно дали Bisping наистина обвинява St-Pierre в употребата на забранени вещества или просто опит за провокация, но това беше очевиден опит той да влезе под кожата на канадската звезда.
 
St-Pierre, който не се е състезавал, откакто записа изключително спорна победа над Johny Hendricks в UFC 167 през 2013-та година, отдавна е защитник на строгите допинг тестове. Употребата на забранени вещества най-вече за повишаване на ефективността в света на смесените бойни изкуства беше една от причините, поради които St-Pierre напусна спорта, след което се наложи цялостно преработване на програмата за допинг тестовете в UFC, което накара дори "GSP" да обмисли своето завръщане.
 
Какво мислите за коментарите на Bisping и кой очаквате да излезе с вдигната ръка от Октагона през ноември?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес