Зареждане

Биспинг към Макгрегър: Кормие ще ти откъсне крайник

Биспинг към Макгрегър: Кормие ще ти откъсне крайник
Публикувано на: Август 16, 2021 в 06:37 ч
Майкъл Биспинг реши да даде ценен съвет на Конър Макгрегър. В последните няколко дни "Тhe Notorious" не спира да обижда Кормие и да му се подиграва из социалните мрежи.

Причината беше в това, че Даниел сподели мнението си за обидите, които Конър изсипа по адрес на Дъстин Порие и Хабиб Нурмагомедов. "DC" каза, че Макгрегър имал нужда от плачевна психическа помощ.

Това не се хареса на Макгрегър, който смята, че Кормие е дебел и фалшив неудачник. Конър се присмя на Кормие за загубата, която допусна с нокаут от Джон Джоунс.

Кормие не си изпусна нервите и предупреди Макгрегър, че трябва да се фокусира върху пораженията, които инкасира тази година. В тяхната вражда реши да се намеси и Биспинг, който даде следния съвет на Конър:

Tрябва да внимаваш какво си пожелаваш. Внимавай с какъв човек искаш да се биеш. Не искам да покажа неуважение към Конър Макгрегър, който е бивш двоен шампион. 

Даниел Кормие обаче ще му откъсне крайник. Той може да го направи с едно око и без да гледа. Кормие може да го направи и на 25 бири. 

Това между тях няма да е битка, а убийство. Това ще бъде убийство и някой ще трябва да звъни на полицията. 

Прав ли е Биспинг ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес