Зареждане

Биспинг: Фюри няма никакъв шанс срещу Джон Джоунс

Биспинг: Фюри няма никакъв шанс срещу Джон Джоунс
Публикувано на: Юни 7, 2023 в 00:00 ч
Ако Джон Джоунс и Тайсън Фюри се бият в октагона, Майкъл Биспинг, член на Залата на славата на UFC, казва, че вторият няма да има никакъв шанс срещу първия. През последните дни дискусиите около двубоя между Джоунс и Фюри започнаха, когато коментаторът на UFC Джо Роугън заяви, че ако Bones" и "Gypsy King" бъдат заключени в една стая, то действащият шампион на UFC в тежка категория с лекота би се измъкнал от нея.

Разбира се, Фюри отговори на Роган с изпълнена с цветущи изрази тирада, като заяви, че не би имал "никакъв проблем" да се измъкне от стаята с Джоунс. Когато Джоунс се включи, той отправи предизвикателство към шампиона на WBC в тежка категория: Обади се на президента на UFC Дана Уайт, за да уредите сблъсък. Оттогава насам двамата си размениха думи за потенциален бой, което накара почти всеки да изкаже мнението си как би протекъл той.

Майкъл Биспинг обсъжда мача между Джон Джоунс и Тайсън Фюри

В официалния си канал в YouTube бившият шампион на UFC Майкъл Биспинг изказа мнението си за мача между Джоунс и Фюри. Много хора биха гледали, дори ако резултатът е ясен.

"Аз съм готов да го гледам", каза Биспинг. "Хайде, да вървим. Кой не иска да види това? Тайсън Фюри срещу Джон Джоунс в октагона.

Хипотетично погледнато, това би било трудна битка за осъществяване", продължи Бишипинг. "Достатъчно трудно е да накараш Тайсън Фюри да се качи на ринга с Александър Усик или Антъни Джошуа, или с някой от другите бойци, за които той говори. Усик трябва да бъде битката за Тайсън Фюри. Стипе Миочич трябва да се бие с Джон Джоунс. Но ви казвам, че само като фен бих искал да го видя. Заинтригуван съм. Видяхме Тайсън Фюри да прави малко граплинг с Ник Диас. Той направи малко и с Дарън Тил. Видях го да хвърля няколко колена и лакти.

Слушайте, той е едър човек", продължава Биспинг. "Той е силен човек. Той произхожда от циганско семейство, което се бори. Те са силни копелета. Ако това беше уличен бой, в който той може да хапе хора и подобни неща, никога не знаеш какво може да направи Тайсън. Но в състезание по смесени бойни изкуства в октагона без оръжия той няма да има никакъв шанс. Няма да има никакъв шанс в ада. В никакъв случай."

Въпреки че е заинтригуван от двубоя между Джоунс и Фюри, Биспинг би предпочел да ги види да се бият на най-тежките изпитания в кариерата си. Както беше споменато по-горе, това би означавало "Bones" да се изправи срещу бившия шампион на UFC в тежка категория Стипе Миочич, а "Gypsy King" - срещу Олександър Усик.

Дана Уайт с предложение на Тайсън Фюри за потенциален двубой с Джон Джоунс

Що се отнася до президента на UFC Дана Уайт, наскоро той отново прояви интерес към това Фюри да премине за двубой с Джоунс. На пресконференцията след двубоя за UFC Vegas 74 през изминалата събота Уайт заяви, че Фюри трябва да му се обади.

"Офертата е готова", каза Уайт. "Ако искаш да го направиш в UFC - знам, че той се забавляваше с ММА за малко там - нека го направим. Нека да отговорим на въпроса. Но тези момчета в UFC не се занимават с бокс. Слушай, ако искаш да се биеш, ако искаш да получиш титлата на най-опасният човек на планетата, нека го направим. Влизам в играта.

Всички можем да говорим за това до безкрай, но има само един начин да разберем", продължи Уайт. "Нека го направим. Аз съм готов да го направя. Тайсън може сам да ми се обади. Той има моя номер, ние сме в добри отношения, или хората на Тайсън могат да ми се обадят и ще го направим."

Както заяви Майкъл Биспинг, осъществяването на двубоя между Джоунс и Фюри е много трудно, особено след като шампионът на WBC в тежка категория заяви, че няма да влезе в октагона.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес