Зареждане

Биспинг: Един ден Макгрегър ще попадне на грешния човек

Биспинг: Един ден Макгрегър ще попадне на грешния човек
Публикувано на: Октомври 19, 2021 в 02:00 ч
ММА легендата Майкъл Биспинг реши да коментира последната изцепка на Конър Макгрегър. Преди няколко дни "The Notorious" се забавлявал на парти с известен италиански диджей. Макгрегър решил да вкара удар на Франческо Факинети, с което му счупил носа.

Вижте още - Конър Макгрегър счупил носа на известен диджей в Италия

Факинети твърди, че не предизвикал с нищо дивата реакция от страна на ирландската суперзвезда. Франческо планира да си търси правата в съда. В последните години Конър загуби доста фенове заради скандалите, в които се забърка.

В своя акаунт в YouTube Биспинг реши да даде съвети на Конър и каза следното:

Изглежда, че Конър има всички пари на света, има цялата слава по света, има всичко, което някога е искал. Той има нужда от хора около себе си, които да му кажат - „не“. Той се измъква всеки път и защо му е да се променя, след като се измъква ? 

Едва когато ви потърсят отговорност, решавате да кажете: „Добре, трябва да спра да правя това. Трябва да направя някои промени в живота си.“ 

В един момент Конър трябва да се стегне, защото това ще свърши лошо един ден. Имате нужда от хора, които ще ви държат отговорни. Имаш нужда от хора, които ще кажат: „Слушай, Конър, какво, по дяволите, човече?“ Преди много време той беше двоен шампион и му бях фен. 

Бях фен на онзи Конър Макгрегър, но не и на този. Не мисля, че някой е фен на сегашната му серия. Скоро той ще се изчерпа и не може да продължи така. Един ден той ще попадне на грешния човек. Старецът от бара, Машин Гън Кели, Франческо Факинети, това не са корави момчета, нали? 

Защо не се бие с някой от неговите размери ? Изберете някой, който може да се бие. Конър се превръща в побойник, а тези хора никой не ги обича. 

Ще си намери ли Макгрегър майстора ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес