Зареждане

Биспинг: Джон Джоунс не е Супермен и може да загуби

Биспинг: Джон Джоунс не е Супермен и може да загуби
Публикувано на: Април 17, 2020 в 08:23 ч
Бившият шампион в средна категория Майкъл Биспинг вярва, че Израел Адесаня има шанс в битка с Джон Джоунс. Много хора вярват, че "Bones" не може да загуби, но Биспинг не е сред тях. "The Count" знае, че всеки може да загуби и го е изпитвал на гърба си. Той е следил последните изяви в клетката на Джоунс и смята, че Доминик Рейес го е победил. Ето какво сподели Майкъл по BJPenn Radio:


Слушайте, в стойка двамата си пасват доста добре. Не виждам защо Израел не би имал поне равен шанс или потенциално предимство. Джоунс не е Супермен. Искам да кажа, видяхме в последните му двубои, че той не е непобедим, той не е свръхчовек, той може  да загуби. Всички може да загубят, повярвайте ми. Джон, колкото по-дълго го прави, толкова по-далеч отива, това е нещо като игра на коефициенти. 

По някое време някой ще го бие и изглежда, че се случва все по често. Искам да кажа, че битката срещу Доминик Рейес чувствам, че Доминик спечели в този двубой. Вижте и битките му преди тази с Рейес. Тиаго Сантос, това беше равностоен бой и Тиаго Сантос имаше проблеми с коленете още от първия рунд. Може да гледате и преди това, битката с Антъни Смит.

Кой ще успее да победи Джоунс и да приключи легендарната му серия ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес