Зареждане

Биспинг: Ако Конър победи Чандлър - чака го титлата

Биспинг: Ако Конър победи Чандлър - чака го титлата
Публикувано на: Декември 14, 2022 в 10:54 ч
Майкъл Биспинг смята, че Конър Макгрегър се нуждае само от една победа, за да получи двубой за титлата.

Макгрегър (22-6 MMA, 10-4 UFC) е 1-3 в последните си четири битки, но несъмнено е най-голямата звезда в спорта. Бившият двоен шампион на UFC беше предизвикан от Майкъл Чандлър (23-8 MMA, 2-3 UFC) многократно и ако тази битка се осъществи, Биспинг смята, че това може да го върне обратно към шампионските битки.

„Конър има всички пари на света, но той иска тази титла, така че трябва да го уважаваме заради това“, каза Биспинг в канала си в YouTube. „И при връщането си в спорта срещу Майкъл Чандлър, ако той свърши добре работата, не би било лудост да го включим в сметките за шампионски двубой. Чандлър все още е едно от най-добрите кучета. Ако го победи, ако го нацели, ако отбележи нокаут, Боже мой – той ще е следващият претендент за титлата.”

Вижте също: Майкъл Чандлър: Искам Конър Макгрегър през юли в Лас Вегас

Биспинг наскоро се впусна в спорове с Макгрегър в социалните мрежи, но не отрича, че ирландската суперзвезда все още е заплаха – особено със силата, която притежава в лявата си ръка.

„Той все още е много, много добър боец“, каза Биспинг. „Не всеки стига до нивата, до които тстигна получи – е добре, може би нивото му бележи спад напоследък – но не стига до там, освен ако не си имал нещо специално, с което да започнеш. Така че в битката между Чандлър и Макгрегър има изключително много смисъл.”

Макгрегър не се е състезавал, откакто счупи крака си при загубата с технически нокаут от Дъстин Порие през юли 2021 г. Той спомена завръщане през 2023 г., но няма да има право да се състезава, докато не влезе отново в групата за тестване за допинг на Антидопинговата агенция на САЩ и не премине шест месеца на тестване.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес