Зареждане

Bellator обмислят събитие с RIZIN в Япония с участието на Fedor

Bellator обмислят събитие с RIZIN в Япония с участието на Fedor
Публикувано на: Юли 16, 2019 в 19:00 ч
Президента на Bellator, Scott Coker беше гост при Ariel Helwani и сподели, че организацията преговаря за ново съвместно събитие с японската RIZIN, което да се проведе в края на годината в Япония и легендата Fedor Emelianenko да вземе участие. Coker каза, че все още няма нищо официално, но преговорите са в сила и има голяма вероятност това да се случи. Легедарният Fedor е голяма звезда в Япония и Coker иска той да се бие срещу Quinton ‘Rampage’ Jackson, Josh Barnett или някой боец от Япония:


Все още няма нищо потвърдено. Хората знаят, че преговаряме със Sakakibara за съвместно събитие. Искам да направим събитие през декември в Saitama Super Arena, където всички големи битки се случват. Определено има нещо, над което работим. Все още не сме финализирали детайлите. Ще започнем да говорим за бойци, когато оправим нещата. 

Много бих искал Fedor да се бие в Япония и мисля, че ще бъде забавна битка с него в Япония. Негов опонент може да бъде японец, Quinton Jackson или Josh Barnett. Ще бъде магическа нощ за Bellator, ако Fedor се бие в Япония. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес