Зареждане

Белал Мохамед: Колби ми избяга, аз съм най-добрият в света!

Белал Мохамед: Колби ми избяга, аз съм най-добрият в света!
Публикувано на: Февруари 15, 2023 в 11:12 ч
Белал Мохамед вярва, че е най-добрият боец в света.

Мохамед идва след победа с технически нокаут над Шон Брейди и вероятно е на една победа от битка за титлата. И все пак не е сигурно с кого ще се бие следващият път, тъй като Гилбърт бърнс ще се изправи срещу Хорхе Масвидал, оставяйки мнозина да мислят, че Мохамед ще се изправи срещу Колби Ковингтън в битка за претендентското място.

Въпреки това, според Мохамед, след като Ковингтън се е съгласил да се бие с него, той е решил в крайна сметка да се откаже и да не приема битката, от което Белал е разочарован.

„Те ми дадоха Колби. Казаха, че Колби е навит и след това на следващата седмица казаха, че не е навит и след това казаха, че отново е съгласен, след което казаха, че не могат да го открият“, каза Мохамед. „Така че не знам какво се случва с него. Предполагам чака някой от долната категория да се качи и да се бие с него. Или да извадете късмет с един от онези негови късметлийски удари. Но ако искаш да си шампион, ако искаш да си човекът, който мислиш, че си - най-добрият в света, трябва да се биеш с най-добрите в света. И в момента аз съм най-добрият в света.”

Ако битката с Колби не се случи, Белал смята, че заслужава да се изправи срещу победителя от Леон Едуардс и Камару Усман 3 за титлата.

„Разочароващо е, в момента съм в затруднено положение, защото предстои битка за титлата на 18 март. Единствените момчета над мен са Хамзат, който се качва в средна категория, и Колби, който не иска да се бие. Това, което гледам, няма никой друг на опашка за титлата освен мен. Така че се надявам UFC да ми даде това, което заслужавам, да ми даде шанс за титлата в следващата битка.”

В момента Мохамед е четвърти в класацията в полусредна категория и има поредица от девет битки без загуба. По време на бягането той има забележителни победи над Висенте Люк, Стифан Томпсън и Демиян Мая.

Смятате ли, че Белал Мохамед трябва да получи следващия шанс за титлата?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес