Зареждане

Бащата на Khabib: Никой не може да помогне на McGregor с борбата за UFC 229

Бащата на Khabib: Никой не може да помогне на McGregor с борбата за UFC 229
Публикувано на: Август 13, 2018 в 15:25 ч
Остават 8 седмици до битката между Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor за титлата в лека категория. От две години се говореше за тази битка и чак сега тя е факт и се очаква да е най-голямата в историята на UFC.


И докато известни шампиони по борба биват свързвани с подготовката на Conor McGregor, то бащата на Khabib, Abdulmanap смята, че никой не може да помогне на Conor McGregor да усъвършенства борбата си навреме за UFC 229:

Мисля, че Conor осъзнава, че не беше истински шампион в лека категория. Той се би с двама бойци от лека категория и един от тях го удуши.

Когато взе титлата имаше поне 6 бойци в лека категория, които бяха по-силни от него. Има бойци, които заслужават шанс повече от него и един от тях е Poirier, който постоянно оказва натиск и опитва да нокаутира своя опонент.

Conor знае, че в битката срещу Khabib ще изкара много повече пари от всяка друга битка в UFC. Той също знае, че 5 рунда с Khabib ще са кошмар за него.

Неговия шанс е да вкара късметлийски удар, но Khabib не е бил нокаутиран преди. Дори не е бил разклатен и има здрава брадичка за лека и дори за полусредна категория.

Психически и физически Khabib е по-силен от него и има по-Добро кардио. Има по-добра борба и граплинг и може да го удуши по всяко време.

Разбира се, че Conor McGregor има силен ляв удар и десен ъперкът, но освен тези - какво друго има ?

Дори и да му помагат най-добрите треньори по борба в Дагестан, Япония, САЩ и Турция - няма да го подготвят за 2 месеца. 

Conor е опасен в първите 8 минути, но след първия клинч Khabib ще го свали на земята.  Можем да приключим битката по всяко време, но ще уважим феновете и ще им дадем 5 рундова битка.

Ние никога не сме губили рунд и не искаме да губим. След втория рунд McGregor няма какво да покаже и само рефера може да го спаси и точно заради това ще е в клетката. 



Какво мислите за изказването на Abdulmanap Nurmagomedov? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес