Зареждане

Bas Rutten: Khabib ще победи McGregor, ако не бъде ударен

Bas Rutten: Khabib ще победи McGregor, ако не бъде ударен
Публикувано на: Август 9, 2018 в 19:33 ч
Продължават да валят прогнози за крайния резултат от битката между Khabib и McGregor. Bas Rutten е поредния, който споделя какво ще се случи в битката според него:

Нямам си и на идея какво е правил McGregor през времето в което не се биеше в UFC, но ако се биеш с боец, който цял живот е трениран от баща си, който е един от най-известните треньори, трябва да знаеш, че той най-вероятно е започнал да тренира от 3 годишен и ти няма как за 1 година да научиш това, което Khabib може, дори и да тренираш всеки ден.

Разбира се, че може да се избегнат някои събаряния, но щом започне битката и започнат да се отправят удари става много трудно да избегнеш събарянията. Мисля, че в тази битка McGregor има шанс само ако успее да уцели Khabib. Мисля, че ако Conor го уцели ще го нокаутира, защото досега успява да унищожи всичките си опоненти.

Избирам за победител Khabib, но не трябва да допуска McGregor да го удари. Всеки има големи очаквания за Khabib и той не трябва да губи тази битка. Той ще направи страшно много пари и точно заради това всеки преследва битка с McGregor. Не мисля, че Khabib ще се поддаде на напрежение, защото момчетата от Дагестан приемат това като своя работа и просто излизат да си я свършат.

Стигне ли се до битка на земята това означава много проблеми за Conor. Ако обаче McGregor успее да вкара чист удар това ще е победа за него с нокаут.



Khabib и McGregor влизат в октагона на UFC 229 в Лас Вегас в битка за титлата в лека категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес