Зареждане

Ъруин Ривера имал проблеми с психиката

Ъруин Ривера имал проблеми с психиката
Публикувано на: Януари 9, 2021 в 06:00 ч
Ъруин Ривера е имал проблеми с психиката, които най-вероятно са в основата на опита за убийство над собствените му сестри. 31-годишния боец от Мексико е бил арестуван, а пред полицаите споделил, че "висша сила" го накарала да намушка двете си сестри. За щастие двете са оцелели, но са с множество прободни рани по телата.

Вижте още - Боец на UFC опита да убие сестрите си с нож​​​

Не е ясно какво е състоянието на неговите сестри и дали има опасност за животите им. От UFC са се свързали с мениджърите на Ривера, за да получат повече информация по случая. Ето какво е становището на UFC по темата с Ривера:

UFC е наясно с неотдавнашния инцидент с Ъруин Ривера и впоследствие получи информация от ръководството му, че проявява поведение, съобразено с психични проблеми. Твърденията са изключително обезпокоителни и в момента организацията събира допълнителна информация. 

Разследването продължава и всички потенциални следващи стъпки, включително дисциплинарни мерки или медицинска помощ, ще бъдат определени след заключението. Освен това UFC информира ръководството на Ривера, че в момента няма да му бъде предложен двубой. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес