Зареждане

Арман Царукян сипа с големия черпак на Майкъл Чандлър

Арман Царукян сипа с големия черпак на Майкъл Чандлър
Публикувано на: Април 25, 2024 в 01:00 ч
Веднага след победата си срещу Чарлз Оливейра на UFC 300, Арман Царукян изненада мнозина, като отхвърли шанса за битка за титлата на UFC 302 през юни.

Това смело решение предизвика противоречия, като бойци като Майкъл Чандлър поставиха под въпрос мотивите му. Чандлър не се сдържа да критикува Царукян, че е пропуснал възможността да се изправи срещу Ислам Махачев в кратък срок. Царукян обаче светкавично отвърна на удара. Той твърди, че се е съсредоточил върху стремежите за титли, а не върху преследването на заплати.

Царукян също така критикува Чандлър, защото избра да чака доходоносни мачове, което предполага липса на ангажимент към наследството. Майкъл чакаше битката с Макгрегър близо 2 години, но все пак най-накрая я получи. Ето какво написа Царукян по адрес на американеца:

„Майкъл Чандлър, не очаквам да разбереш. Не сме на едно ниво. Тук съм, за да бъда шампион. Ти просто чакаш заплата. Също така не разбирам защо чакахте Конър да се бие 2 години, можеше да загубите 4 вълнуващи битки през това време.”, написа Царукян.

Ще успее ли Царукян да вземе реванш от Махачев ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес