Зареждане

Anthony Joshua отговори на слуховете за предложението от 500 милиона: Целите сме в слух

Anthony Joshua отговори на слуховете за предложението от 500 милиона: Целите сме в слух
Публикувано на: Март 23, 2018 в 09:43 ч

Президентът на UFC Dana White се опитва да намери нова телевизия за излъчването на събитията му, след като от FOX отказаха да платят за продължаване на договора. Освен това, много от бойците са недоволни от заплащането, а рейтингът е един от най-ниският в историята на организацията.

Но защо да работи върху каквото и да било от това, като вместо това може да предложи 500 милиона долара на боксовия шампион?

По последна информация, от ZUFFA искат да се наложат в бокса, като за целта са решили да сключат сериозна сделка с британската сензация - Anthony Joshua.

Който, по негови думи, е целият в слух.

"Ако бизнесът е добър, има логика. Не се занимавам с това, но съм сигурен, че Eddie Hearn няма да каже просто ей така 'О, Dana, не сме заинтересовани да работим с теб', без да знаем какво е предложението. Ще ги чуем - може да имат някаква добра идея. Ако е такъв случаят, целите сме в слух. Радвам се, че Dana идва при нас. Надявам се, че ще успее да раздвижи нещата и ще направим добри пари от вълнуващи срещи."

Joshua привлече вниманието към себе си след като успя да приключи Wladimir Klitschko в срещата им преди година. В последствие той надви и Carlos Takam през октомври, като в момента на ринга има 20 победи и нито една загуба.

Вече знаем как White и компания промотират боксови срещи, така че дали ще успеят да се договорят с Eddie Hearn?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес