Зареждане

Анкалаев за Алекс Перейра: Бяга от мен, защото се страхува

Анкалаев за Алекс Перейра: Бяга от мен, защото се страхува
Публикувано на: Юни 18, 2024 в 02:00 ч
Магомед Анкалаев изобщо не е щастлив, че е отстранен от битка за титлата.

Той обаче много добре знае защо не само шампионът в полутежка категория го избягва. Алекс Перейра започна всичко, като нарече Анкалаев скучен боец, чиито битки няма да развълнуват никого. Освен това той пожела да защити колана си през лятото и затова прие реванш с Иржи Прохазка.

Двамата оглавяват събитието UFC 303, което ще се проведе в края на месеца. Анкалаев, като истински свиреп руски вълк, не чакаше нищо и се втурна да отговаря на бразилеца. Той нарече Перейра страхливец, който целенасочено го избягва. Анкалаев е категоричен, че може да прегази всеки и заради това не искат да се бият с него.

„Начинът, по който Перейра говори за мен и начинът, по който целенасочено ме пренебрегва, означава само едно – той се страхува. Избягва съдбата си, която така или иначе ще го застигне някой ден. Дейна Уайт знае много добре, че ще победя всеки, който трябва, само за да получа още един шанс за титлата. 

Ще убия всеки, който трябва. Дори да ме избягваш сега, със сигурност няма да избегнеш съдбата си. В крайна сметка съдбата ще настигне всеки от нас. Аз съм едновременно истински самурай и шампион в дивизията. Това избягване няма да продължи вечно. Ще се видим.", сподели Анкалаев.

Ще успее ли Анкалаев да стигне до титлата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес