Зареждане

Angela Magana е в кома след усложнения по време на операция

Angela Magana е в кома след усложнения по време на операция
Публикувано на: Април 17, 2019 в 10:06 ч
Бившата състезателка на UFC в категория сламка Angela Magana е в кома, след като по време на спешна операция се получили усложнения. Нейния треньор Gabriel Lamastus потвърди тази новина. 35-годишната Magana се намира в болница в Пуерто Рико. Тя се готвила за битка в Combate America, но получила контузия на 7-ми април, след като била съборена на земята по време на тренировка. 

Тя отишла на преглед и се оказало, че има дискова херния. Въпреки всичко тя била решена да се бие и продължила да се готви, но болката станала непоносима. Всичко това довело до Синдром на cauda equina, известен още като синдром на конската опашка. Тя трябвало да се подложи на операция и ето какво споделя Lamastus:


Тя е в кома и чакаме да чуем някои положителни новини. Операцията мина добре. Проблемът беше анестезията. 


Много рядко пациентите реагират лошо на анестезия, но това се случва и предполагам, че това е един от тези редки случаи. Тя ще се оправи и ще се събуди. Тя е боец. Просто оставам позитивен.



В едно от видеата, което той прави преди Magana да влезе в операционната тя е уплашена и споделя, че има чувството, че няма да се събуди и ще умре.







Magana е с рекорд 11-10 в ММА и се намира в серия от 6 поредни загуби.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес