Зареждане

Aljamain Sterling към Cejudo: Ще ти завра златния медал в задника

Aljamain Sterling към Cejudo: Ще ти завра златния медал в задника
Публикувано на: Юни 11, 2019 в 10:39 ч
Aljamain Sterling записа 4-тата си поредна победа на UFC 238, където той се справи с Pedro Munhoz. Sterling настоява, че той трябва да е следващ и да получи шанс за титлата срещу новият шампион в категорията. Aljamain не се страхува от Henry Cejudo и смята да му завре неговия златен медал в задника, ако разбира се двамата се срещнат в клетката. Вижте още какво сподели Ajlamain в интервю за TMZ:


Чух интервюто на Cejudo, в което той говори, че иска да е убиец на легенди. Той обаче трябва да си намери легенда, която не губи битките си, а ги печели. Cejudo предизвика бойци, които не са печелили от кой знае кога, а пренебрегва безспорен претендент. Всеки път, в който отива в тоалетната ще пускат Henry ла*но, ла*но и ще си мисля за това как да спечеля титлата. 

Надявам се, че той е готов за това. Искам да му кажа, че трябва да спре да предизвиква бойци, които вече са изцедени. Има безспорен претендент в мое лице и трябва да се бие с мен. Ще му завра златния медал в задника. Мога да продам битка между нас двамата, защото говоря много. Чух, че Dana White е бил впечатлен от мен и ще видим.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес