Зареждане

Алистър Овърийм: Целта ми е златото в UFC

Алистър Овърийм: Целта ми е златото в UFC
Публикувано на: Май 17, 2020 в 13:37 ч
Малко по-рано днес легендата Алистър Овърийм си направи голям подарък за 40-годишния си юбилей. "The Reem" оглави UFC on ESPN 8 във Флорида и премери сили в Уолт Харис. В началото Алистър едвам оцеля, след като Харис го свали с удари и опита да го нокаутира, но не успя. За щастие Овърийм успя да се съвземе и във втория рунд победи с нокаут. Това беше 46-та победа за легендарния боец в ММА, където държи рекорд 46-18-1 и печели 41 победи с приключване.

Вижте още - Алистър Овърийм възкръсна и нокаутира Уолт Харис​​​

Алистър е печелил много отличия в кариерата си, но не успя да стане шампион в тежка категория на UFC. Той пропиля 1 битка за титлата, в която загуби от Стипе Миочич през 2016 година. "The Demolition Man" вече мисли за край на кариерата в ММА, но се надява, че преди това ще успее да получи последен шанс за златото. Ето какво сподели той пред медиите след битката с Харис:


Не ми беше трудно да се бия с Уолт, защото все пак това е спорт и работа. Разбира се, Уолт влезе в боя след лична трагедия, което е ужасно. Това обаче е спорт и аз така гледам на нещата. Така си изкарваме парите в тази игра. Уолт е готин и вероятно ще тренираме заедно, защото сме приятели. Всичко е професионално и няма нищо лично. Определено бях в беда, след като ме свали, а имах и аркада. Не е лесно голям мъж да е върху теб и да търси приключване, така че определено бях загазил. 

Харис е атлетичен, бърз и силен. За щастие успях да обърна нещата и да го приключа. Все още гоня титлата. Вече съм в последна фаза от моята кариера и в момента мисля за това, както и за пояса в UFC. Не искам да говоря глупости за Стипе и да казвам, че го е страх, защото това не е така. Той е корав боец и не спира да го доказва. Няма какво да кажа по негов адрес. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес