Зареждане

Алистър Овърийм готов за битка с Джон Джоунс

Алистър Овърийм готов за битка с Джон Джоунс
Публикувано на: Септември 5, 2020 в 09:40 ч
Легендарният Алистър Овърийм е готов да посрещне Джон Джоунс в тежка категория. 40-годишния ветеран влиза в клетката след броени часове срещу Аугусто Сакай в главната битка на събитието на UFC в Лас Вегас. "The Demolition Man" ще търси втора поредна победа за тази година, която да го приближи до титлата.

Овърийм е печелил титлите в Strikeforce, DREAM и K-1, но иска в своята колекция да добави и златото в UFC. Преди 4 години Алистър пропиля един шанс за златото, след като Стипе Миочич го нокаутира в първия рунд. Сега големия боец вярва, че е в най-добрата си форма и трябва да побеждава, за да получи това, което иска. Ето какво сподели Алистър пред медиите за бъдещето си:

Да, бих го направил. Мисля, че ще бъде страхотна битка. За мен ще бъде чест да се бия с Джон Джоунс в тежка категория. Той е страхотна придобивка за категорията. Джоунс ще е свежа кръв и се вълнувам. Тренирал съм с него. Джоунс е корав и способен боец. Трябва да се фокусирам върху победите и това, което искам ще се случи. 

Не мисля, че Брок Леснар ще се завърне. На кого му пука за него ? Той е на 43 години. Аз го пребих преди време и той би трябвало да иска реванш. Защо да го преследвам ? Ще му сваля шапка ако се върне, но не мисля, че ще го направи. Мисля, че сега съм в най-добрата си форма, защото се уча и се развивам. В същото време съм на 40 години. Имам още няколко битки в следващите 2-3 години и спирам с ММА.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес