Зареждане

Alistair Overeem: Краят е близо, но все още не съм готов да се оттегля

Alistair Overeem: Краят е близо, но все още не съм готов да се оттегля
Публикувано на: Септември 13, 2018 в 20:34 ч
Легендарняит Alistair Overeem е сред най-известните имена в бойните спортове. Той е бивш шампион в тежка категория на Strikeforce, Dream и K-1. За съжаление обаче Overeem така и не успява да добави към своята колекция титлата в тежка категория на UFC.

В последно време изобщо не му върви в октагона и той беше брутално нокаутиран в последните си две битки от Francis Ngannou и Curtis Blaydes. Overeem има 8 победи в UFC и 6 загуби, като всички тези загуби са с нокаут. Той вече е на 38 години и вижда края, но все още не е готов да приключи:

Вече съм на 38 години и това няма как да се пренебрегва. Напълно осъзнавам, че края на кариерата ми наближава. Края е близо и няма как човек да се бие винаги. Имах страхотна кариера цели 21 години. Това си е направо лудост 21 години в бойните спортове.

Края наближава, но все още мога да се бия и все още мога да давам всичко от себе си. Все още не искам да спирам, но може би след 2-3 години, ще се оттегля с усмивка на лицето. Чувствам се доволен и обичам спорта. Моя живот е направен за този спорт и съм се посветил на него. Това беше едно гигантско и красиво приключение и все още му се наслаждавам.

Забелязах, че в последните ми тренировъчни кампове нещо ми лиспва и затова реших, че трябва да се оглеждам за нови места и сега планирам да тренирам в Денвър. Когато беше организирана битката с Curtis  реших да пренебрегна тези неща и тренирах с това, което разполагах, но както видяхте резултата не беше добър, което ми показа, че нещо трябва да се промени. Все още се чувствам добре и мисля, че мога да продължа напред.

Трябва ли да продължи с битките Overeem според вас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес