Зареждане

Alistair Overeem е убеден, че победа в UFC 218 ще му осигури битка за титлата

Alistair Overeem е убеден, че победа в UFC 218 ще му осигури битка за титлата
Публикувано на: Октомври 5, 2017 в 16:00 ч
 
Alistair Overeem ще се изправи срещу един от основните претенденти за титлата в тежка катеогория Francis Ngannou, когато двамата се срещнат през декември в UFC 218.
 
"The Reem" твърди, че победа над Ngannou в UFC 218 ще му спечели още един шанс да се бия за титлата на UFC в тежка категория.
 
"Това ще бъде моята задача и задачата на моя екип, трябва да го спрем и да покажем кой е №1, защото аз съм класиран като претендент №1. Това ще подплати шанса ми да се бия за титлата срещу Stipe.", заяви Overeem.
 
 
В UFC 203 Overeem имаше шанс да се бие за титлата в тежка категория, но тогава той загуби срещата с нокаут от настоящия шампион в дивизията Stipe Miocic.
 
Ако тежкотоварният холандец успее да се наложи над Ngannou в UFC 218, тогава той ще е наясно, че е победил един от най-добрите бойци в тежка категория.
 
"Той е много добър боец. Можете да видите, че той е силен като вол. Той е готов да се бие. Аз ще първият му голям опонент. Аз също съм много мотивиран. Това ще бъде страхотна битка.", завърши Overeem.
 
UFC 218 ще се проведе на 2-ри декември в "Little Ceasars Arena" в Детройт, Мичиган, но за сега все още не е ясно коя битка ще оглави събитието.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес