Зареждане

Ali AbdelAziz отговори на анализа, който направи "дребната душица" Conor McGregor

Ali AbdelAziz отговори на анализа, който направи "дребната душица" Conor McGregor
Публикувано на: Октомври 24, 2018 в 08:28 ч
Мениджъра на Khabib Nurmagomedov, Ali AbdelAziz никога не е крил омразата си към Conor McGregor, който преди битката изговори доста и по адрес на AbdelAziz, като спомена неговия син Noah, който Aziz изоставил преди години. Той също го нарече "плъх" и "терорист" и след анализа, който McGregor вчера направи в социалните мрежи едва ли сте очаквали Aziz да си замълчи. Ето какво има да каже за анализа на "дребната душица" Aziz:

Първо шампионът Khabib Nurmagomedov е прекалено зает с това да се наслаждава на живота и семейството си и не му пука за това, което говорят, но това е моя отговор към "дребната душица", защото той и неговия тъп отбор вече започнаха с глупавите оправдания. Когато един мъж бива държан против неговата воля, не може да си поеме въздух и е по-гръб - как е спечелил битката ? Ако това беше уличен бой, щеше да си свършен.

Ти беше надигран с граплинг, борба и беше направен да изглеждаш като малко дете. Във втория рунд бореца/граплър те надигра в стойка, викара ти бомба и ти падна задника си и беше премазан пред семейството и екипа си. Ако ти не можеш да нокаутираш някого се предаваш, както правиш вече 5 пъти в кариерата ти. Тогава казваш, че всичко било само бизнес и вдигаш бяло знаме насред битката. 

В 4-тия рунд Бог вдъхна милост в сърцето на Khabib и той реши да покаже на всички,че ти си машина за предаване и ти приложи neck crank, което дори не е choke. Вместо да се защитиш в тази ситуация ти държеше ръцете си на земята и ги вдигна само за да се предадеш. Това е унизително. Сега ако не можеш да ни направиш 100 милиона и ние знаем, че не можеш - отивай и се бии с други, защото няма да получиш реванш. Сега се съсредоточи върху това да отвориш магазин за алкохол и продължи напред.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес