Зареждане

Ali Abdelaziz и неговия колега Abe Kawa се сбиха на събитие на PFL

Ali Abdelaziz и неговия колега Abe Kawa се сбиха на събитие на PFL
Публикувано на: Октомври 13, 2019 в 04:00 ч
Двама от най-известните мениджъри в ММА Ali Abdelaziz и Abe Kawa се сбиха по време на събитието PFL 7, което се проведе във Вегас. Abe Kawa,
който е вицепрезидент на First Round Management сподели пред ESPN, че Abdelaziz му скочил и му ударил шамар по време на галавечерта. Не е ясно какви са причините за тази агресия от страна на Aziz, но за щастие полицията и охраната се намесили и предотвратили всичко.

Anthony Pettis, който е клиент на Kawa споделя, че Abdelaziz опитал да го удари като кучка, а след това тръгнал да бяга. Jim Bramson, който е вицепрезидент на PFL сподели, че охраната и полицията са си свършили работата, но организацията ще проведе разследване. Kawa представлява доста бойци, сред които Jon Jones, Tyron Woodley, Jorge Masvidal и Anthony Pettis.

Ali Abdelaziz от своя страна представлява Khabib Nurmagomedov, Kamaru Usman, Henry Cejudo, Frankie Edgar и много други. Malki Kawa, който е брат на Abe реши да поговори за физическата саморазправа между тях и ето какво сподели в социалните мрежи:


Съвсем скоро ще ви разкрия истината за проблемите с този плъх. Искам да споделя с вас, че той не ме е нокаутирал, разклатил или такива неща. Вкара ми удар, а след това ме хванаха. Във втората ни схватка аз го изритах в главата. 

Той се опита да ме ритне, но аз го хванах и така той падна на земята, след което го ритнах в главата. Аз не казах нищо за двете мелета, а той се обади да се извини. Той го е направил, за да не повдигна обвинения. Това е нещо, което не бих направил. Може да се бием по цял ден, но да скачаш на човек от моето семейство значи, че си прекрачил границата. 


Това далеч не са единствените проблеми, които Aziz си създава. Преди няколко години отново на събитие на PFL, Aziz и близки до Khabib Nurmagomedov си спретнаха меле с братята Diaz. По-рано тази година Aziz потърси физическа саморазправа с Colby Covington във Вегас, след като Kamaru Usman стана шампион в полусредна категория.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес