Зареждане

Али Абделазиз: Хабиб смазва Чарлз Оливейра в 1 рунд

Али Абделазиз: Хабиб смазва Чарлз Оливейра в 1 рунд
Публикувано на: Май 25, 2021 в 00:00 ч
Али Абделазиз вярва, че бившият шампион Хабиб Нурмагомедов може да се справи с лекота срещу Чарлз Оливейра, който го наследи. Оливейра спечели вакантната титла в лека категория, след като нокаутира бившият шампион на Bellator Майкъл Чандлър.

Оливейра е рекордьор по победи със събмишън и с приключване в UFC. Той има 14 победи със събмишън в UFC и като цяло 17 с приключване под банера на организацията.

Чарлз е с рекорд 31-8-1 в ММА и се намира в серия от 9 поредни победи. Той победи Тони Фъргюсън и Кевин Лий, които бяха убедени, че могат да се справят с Хабиб Нурмагомедов.

Абделазиз похвали Оливейра, но не смята, че той е сред най-добрите в лека категория. В подкаста на Майк Тайсън, Абделазиз сподели следното за лека категория на UFC:

Вярвам, че Хабиб е най-велик за всички времена. Никога не е губил рунд и не е имал насинено око в битка. Хабиб не е имал аркада и никога не са го докосвали. 

Чарлз Оливейра и Майкъл Чандлър не са едни от най-добрите. Двамата са прекалено назад. Най-добрите в лека категория в момента са Джъстин Гейджи и Порие. Оливейра е добър боец, но Хабиб е страхотен. 

Има си нива в играта. Хабиб ще го бие в 1 рунд. Хабиб ще го смаже, защото Оливейра е боец, който се пречупва. Хабиб е боец, който пречупва съперниците си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес