Зареждане

Ali Abdel Aziz: Khabib Nurmagomedov заслужава поне 10 милиона от битката с Conor McGregor

Ali Abdel Aziz: Khabib Nurmagomedov заслужава поне 10 милиона от битката с Conor McGregor
Публикувано на: Юли 31, 2018 в 22:04 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
В момента текат преговори за организирането на битката между Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor. Всички сме наясно, че след като McGregor изкара 100 милиона от битката с Floyd Mayweather, то ирландецът вече няма да се бие за жълтите стотинки на UFC и ако те искат битката да стане факт, ще трябва да са доста щедри.

Conor McGregor обаче няма да е единственият проблем, защото мениджърът на Khabib, Ali Abdel Aziz иска неговият боец да изкара поне 10 милиона от тази битка:

"Вярвам, че ще стигнем до сделка, защото съм в добри отношения с хората в UFC и няма да съм алчен, но очаквам те да бъдат честни. Няма начин Nate Diaz да изкара повече пари от Khabib, защото Nurmagomedov е непобеден и безспорен шампион в лека категория. Ако искате да организирате тази битка, то тогава става въпрос за пари. Няма значение кой е шампион или мястото му в ранглистата, защото парите са важни. Khabib иска да го срита и аз искам да видя това, но когато се биеш с McGregor винаги е бизнес. Не съм алчен и Conor може да изкара колкото иска, но ако Khabib изкара поне 10 милиона от тази битка, ще съм доволен. Все пак той е не просто боец, който представлява, а и мой брат. Аз ще се боря за тази сделка, защото той го заслужава. Вярвам, че в момента той е една от най-големите звезди в UFC."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес