Зареждане

Alex Pereira се закани, че ще нокаутира отново Israel Adesanya

Alex Pereira се закани, че ще нокаутира отново Israel Adesanya
Публикувано на: Ноември 23, 2018 в 09:08 ч
Israel Adesanya се справя перфектно, откакто подписа с UFC. Той успя да запише серия от 4 поредни победи и спечели феновете благодарение на своите атрактивни изпълнения. Israel е с рекорд 15-0 в ММА и е бил нокаутиран само 1 път в неговата кариера. Това се случи миналата година, докато той все още беше боец на GLORY. Тогава в битката между него и шампиона в средна категория на GLORY, Alex Pereira в третия рунд Alex успя да го нокаутира със здрава лява кука. Сега Pereira обмисля дебют в ММА и се закани отново на Adesanya:


Tрудно е за всеки ММА боец да се бие с Adesanya, защото той е доста добър. Неговия обхват и защита са доста добри и мисля, че малко бойци имат такава защита. Adesanya е много прецизен боец, който успява да избегне атаките на своите опоненти, а след това веднага атакува. Към днешна дата имам 2 предложения от големи организации в ММА и ги разглеждаме. Не знам какво ще стане, но ако GLORY не ме пусне да се бия в ММА, то тогава ще изчакам да изтече моя договор.


Когато се бих с Adesanya мисля, че имах 20 битки, а той имаше към 80 в кикбокса. Успях да го победя 2 пъти в кикбокса и мисля, че ще се справя добре и в ММА. Не съм млад и за да стана завършен боец, който да се състезава на високо ниво в ММА, ще ми отнеме години. Аз обаче мога да ви каза, че се развивам всеки ден и то с бързи темпове. По-силен съм от Adesanya и не съм слаб на земята. Искам хората да ме познават и да им покажа, че няма значение откъде идваш, а какво правиш, защото делата ти, ще те изкачат на върха. Страхотно е и искам да покажа, че всеки може да постигне величие.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес