Зареждане

Alex Oliveira пребил бившата си съпруга и се крие от властите

Alex Oliveira пребил бившата си съпруга и се крие от властите
Публикувано на: Май 26, 2019 в 10:00 ч
Още една проява на домашно насилие от професионален боец разтърси ММА обществото. Alex Oliveira e пребил бившата си съруга, а след това е избягал и се крие от полицията. Неговата бивша съпруга завела техния син в дома на Oliveira, за да го види, а малко по-късно той пристигнал пиян. Според медиите в Бразилия "Cowboy" изявил желание да се качи на своя мотор и да държи своя син в същото време.


Майката на детето разбира се възразила, което провокирало Oliveira да я бие и да я дърпа за косата, а след това без каска да избяга. Alex в същата вечер се забъркал в други проблеми и срещу него е пусната жалба свързана със заплахи за саморазправа. Ако всичко това се докаже, то Olivera ще има големи проблеми с UFC, които обикновено не толерират бойците с проблеми с полицията, особено нещо толкова сериозно като домашното насилие. Полицията все още търси местонахождението на спортиста, който явно се е покрил.




В последната си битка Oliveira загуби с решение от Mike Perry миналия месец във Флорида. С тази загуба той навлезе в серия от 2 поредни загуби.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес