Зареждане

Aleksei Oleinik: Това беше най-голямата победа в кариерата ми

Aleksei Oleinik: Това беше най-голямата победа в кариерата ми
Публикувано на: Септември 16, 2018 в 09:31 ч
Aleksei Oleinik успя да постигне победа над ветерана Mark Hunt в главната битка на UFC Moscow, което се проведе снощи. Oleinik трябваше да понесе  няколко брутално удара с крака от Hunt, както и десен прав от "Super Samoan", но когато го свали на земята успя без много усилия да го удуши в първия рунд, което му донесе и бонус. Aleksei сподели, че това е най-голямата победа в неговата кариера:

Това е най-голямата победа в кариерата ми. Mark е легенда и доста корав боец също така е легендарен страйкър, който никой не може да удуши и аз знаех това. Плана ми беше да поработя малко в стойка и когато той се отпусне нямаше да чакам и веднага трябваше да го съборя.

Битката беше 50 на 50 или той щеше да ме нокаутира или аз щях да го удуша. Ще си почина през следващите два месеца и поисках от UFC опонент от топ 5 или поне от то топ 7. Нямам много време за губене и затова искам да се бия с топ боец. Благодаря на моя мениджър и на моята зала, защото те ме направиха толкова добър и техничен. Благодаря и на жена ми, която е в моя ъгъл вече 12 години. Благодаря също и на всички, които ме подкрепят.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес