Зареждане

Александър Волкановски: Не съм сигурен, че Холоуей иска реванш

Александър Волкановски: Не съм сигурен, че Холоуей иска реванш
Публикувано на: Януари 28, 2020 в 00:00 ч
Александър Волкановски не вярва, че неговия съперник Макс Холоуей иска реванш между тях. Двамата споделиха клетката през декември миналата година и Волкановски спечели с единодушно решение, с което свали "Blessed" от трона в категория перо. Дейна Уайт иска да направи реванш между тях, но това няма да стане скоро, защото шампиона е контузен и очаква да отсъства в първата половина на 2020 година.

Има доста бойци в категорията, които претендират за шанс, но Волкановски не е впечатлен от тях. Той си извоюва своята битка за титлата, след като записа 7 поредни победи и сега призовава своите колеги да направят същото. Ето какво сподели Волкановски в интервю за бъдещето в категорията:


Макс не успя да вкара ударите, които по принцип вкарва. Имах на разположение 5 рунда да неутрализирам Холоуей и го направих. Имаше много други неща, които можехме да направим, но нямаше нужда. Макс е страхотен шампион и можехме да включим борбата в битката. Аз съм завършен боец и можех да го сваля на земята, но нямаше нужда. Няма да стоя тук и да казвам, че съм най-велик в историята. 

Все пак трябва да се отбележи, че малцина могат да се похвалят с победи като моите. Вижте тези, които записах през последната година. Трябва да се справя с още няколко бойци и ще оставя на хората да говорят. Не знам дали Холоуей иска реванш. Той може да реши да се качи в лека категория. Аз си спечелих всеки един рунд от битката ни. Да, той е велик шампион, но аз го победих убедително. Наистина ли заслужава реванш ?

Има други бойци, с които да се бия. Имаме Чан Юнг, който е в серия от победи. Забит също е там, но не е победил топ боец. В момента имам контузия, която ще ме извади от играта половин година и има време да излъчат безспорен претендент за титлата. Какво чакат ? Нима чакат шанс на готово

Забит и Юнг претендират за титлата и трябва да се бият, за да излъчат претендент. Аз си заслужих моя шанс и ги приканвам да направят същото. Бийте се, излъчете претендент и скоро ще се видим. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес