Зареждане

Алекс Перейра посети ракова болница и се срещна с млади фенове

Алекс Перейра посети ракова болница и се срещна с млади фенове
Публикувано на: Юни 13, 2024 в 02:00 ч
Шампионът на UFC в полутежка категория Алекс Перейра е ужасяваща фигура в клетката.

Приятелите му се възхищават, а враговете се страхуват от него, но зад тази твърда татуирана външност се крие мила и нежна душа, както беше очевидно наскоро. Боецът, който последно победи Джамал Хил на UFC 300, напоследък се наслаждава на живота извън клетката и реши да участва в стоплящо сърцето събитие.

„Имаме моменти на радост и тъга. Този момент беше много труден за мен. Посетих болницата и видях деца с рак. Бях трогнат, че едно момче, което тренира муай тай, беше принудено да се откаже поради рак.", написа Перейра.

Перейра е известен с това, че се занимава с благотворителност винаги, когато има шанс, а и преди това е помагал на хора в нужда. Той имаше скромно начало в Сао Паоло, Бразилия и познава трудностите добре. Всеки любител на UFC направи комплимент на боеца в коментарите и беше трогнат от това, което направи за тези деца.

Наскоро Перейра дари почти 120 000 долара за помощ при наводнения в родния си град. Това посещение в онкологичния център обаче беше нещо повече от пари. Очевидно „Poatan“ вдъхновява всички. Все още не е ясно кога ще видим Перейра в клетката, но наскоро той разкри, че иска да се бие през август в Австралия.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес