Зареждане

Алекс Перейра: Израел Адесаня ще падне по очи

Алекс Перейра: Израел Адесаня ще падне по очи
Публикувано на: Юли 5, 2022 в 04:00 ч
34-годишният бразилски UFC боец Алекс Перейра (6-1) сподели, че по време на двубоя между Израел Адесаня (23-1) и Джаред Кенъниър(15-6), феновете на трибуните са започнали да напускат арената още в четвъртия рунд.

Вярно е, че битката не беше от най-добрите. Адеасня обаче успя да спечели и да защити златото си с решение -  (49-46, 50-45, 49-46). Съвсем очаквано той предизвика Перейра, който по-рано нокаутира Шон Стрикланд.

Алекс има 2 победи над Адесаня в кикбокса. Една от победите беше с нокаут. Сега Перейра е готов за 3-ти епизод и се закани, че пак ще нокаутира Адесаня, ако не се подобри.

„Не ми беше интересно да гледам тази битка, докато всички фенове ги освиркваха. Надявам се да тренира по-здраво, защото това, което показа, не е добро за него. 

В битка с мен той трябва да изглежда по-добре от това, което показа днес. 

Разстрои ме как се би тази вечер. Това беше изпълнение, което беше напълно неуважително към феновете. Видях хиляди хора да освиркват битката за титлата. 

Хората се насочиха към изхода още в четвъртия рунд, сякаш битката беше приключила. Това ме разстрои. Надявам се, че Адесаня ще се бие по-добре с мен, в противен случай ще падне по очи“, каза Алекс пред TSN.


Ще успее ли Адесаня да отмъсти на Перейра ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес