Зареждане

Алекс Перейра: Израел Адесаня плака след загубата с нокаут

Алекс Перейра: Израел Адесаня плака след загубата с нокаут
Публикувано на: Януари 17, 2022 в 01:00 ч
Алекс Перейра е една от изгряващите звезди в средна категория на UFC. Шумът около „Poatan“ се дължи на неговата звездна кариера в кикбокса, която включва 33 победи и 7 загуби. Перейра успя да стане двоен шампион в кикбокс лигата GLORY и два пъти победи Израел Адесаня. 

Към днешна дата Адесаня доминира в UFC, а Перейра бавно, но славно се движи към трета битка със своя враг. Перейра е единственият боец, който успя да нокаутира Израел Адесаня на ринга.

В края на миналата година Перейра влезе в UFC и нокаутира Михайлидис. Така той навлезе в серия от 4 поредни победи с нокаут. Алекс ще се завърне през март, за да се бие с Бруно Силва.

Наскоро Перейра говори пред PVT за Adesanya и не се свени да разкрие чувствата си:

Не знам как се държи с близките си, но Адесаня е арогантен човек. Той е арогантен досадник и всеки път, когато го срещах беше арогантен. Винаги беше с това голямо его. Още в първата ни битка в Китай, той беше човек, който ме вбеси много. Вбесяваше ме от претеглянето до битката. 

Адесаня загуби в първата ни битка, а за реванша написа в социалните мрежи, че ще ме бие в Бразилия, след което ще избяга от фавелата. Видях го само на претеглянето и по време на битката ни. След битката го видях да плаче навън в Ибирапуера.

Ще има ли трета битка между двамата, но този път в ММА ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес