Зареждане

Алекс Перейра иска да брани златото срещу Магомед Анкалаев

Алекс Перейра иска да брани златото срещу Магомед Анкалаев
Публикувано на: Декември 1, 2023 в 18:00 ч
Алекс Перейра иска да брани златото срещу Магомед Анкалаев.

Причината "Po Atan" да иска тази битка се крие в това, че много хора смятат Анкалаев за най-неудобният за бразилеца. Миналия месец Алекс спечели титлата в полутежка категория, след като победи Иржи Прохазка. Тогава той веднага беше предизвикан от Джамал Хил, който оваканти титлата заради контузия.

По всичко личи, че Джамал е следващ, а Перейра няма нищо против това. Той каза пред AgFight, че опциите в момента са Хил и Анкалаев. Перейра обаче предпочита дагестанеца, защото бил неудобен. Явно Алекс иска за пореден път да опровергае критиците, които виждат голяма заплаха в Анкалаев.

Сега обаче Магомед трябва първо да се бие, а след това да чака шанс за титлата. През януари Анкалаев излиза срещу Джони Уокър, за да направят реванш. Двамата се биха през октомври, но битката беше обявена за несъстояла се. Това се случи, след като Анкалаев вкара непозволен удар, след който доктора прекрати срещата.

Ако Магомед победи Джони, тогава може да стане претендент за златото. Той обаче ще трябва да чака, защото Хил със сигурност ще го изпревари. Кой ще бъде шампион в полутежка категория през 2024 година ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес