Зареждане

Алджамейн Стърлинг: Не исках да печеля по този начин

Алджамейн Стърлинг: Не исках да печеля по този начин
Публикувано на: Март 8, 2021 в 00:00 ч
Алджамейн Стърлинг намери лесен начин да стане шампион и се възползва от това. 31-годишния американец сподели клетката с Пьотр Ян на UFC 259 в Лас Вегас, което се проведе миналия уикенд.

Ян водеше убедително по точки, но в края на 4-тия рунд сгреши и вкара непозволен удар с коляно. Стърлинг започна да се търкаля по земята и имаше доза преиграване от негова страна. Той осъзна, че ако не продължи боя ще спечели с дисквалификация и ще стане шампион.

Алджамейн не се поколеба и отказа да продължи, което си му беше в пълното право. Така той стана шампион в категория петел, а критиките не спират да валят по негов адрес.

Още повече критика получи, след като започна да позира с титлата и да дава интервю, въпреки че уж имал сътресение. В крайна сметка той е шампион и в социалните мрежи сподели, че не е искал да печели така:

Не исках да печеля по този начин. Беше равностойна битка пълна с екшън. Този удар беше непозволен и рефера го каза. Аз бях на земята и не съм очаквал да ме удари така. Ян е лош пич. Ще се бием отново.

Ще успее ли Стърлинг да задържи титлата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес