Зареждане

Al Iaquinta пожела McGregor, Ferguson или Poirier

Al Iaquinta пожела McGregor, Ferguson или Poirier
Публикувано на: Декември 17, 2018 в 07:40 ч
Al Iaquinta успя да шокира всички и въпреки че беше голям аутсайдер в битката с Kevin Lee, Al успя да го победи. Iaquinta в началото на тази година прие битка за вакантната титла в лека категория с Khabib Nurmagomedov в последния момент и успя да изкара всичките 5 рунда, което не е лесна работа с някой като дагестанеца. Al победи Lee, който беше в топ 5 и сеаг най-вероятно той ще влезе там. Iaquinta пожела битка с някои от McGregor, Ferguson или Poirier



Kevin Lee идваше към клетката и си танцуваше, но аз си казах, че ще бъде срамно за мен да го оставя да излезе от клетката по начина по който влезе. Lee е голям и здрав боец, който има добра брадичка. Да, нараних го доста пъти, но той успява да се възстанови доста бързо. Вече не съм предишния Al, защото сега съм по-търпелив и не се втурвам да го довършвам. Той е сред най-добрите и се радвам, че не му позволих да напусне октагона с танци. 

Готов съм за всеки боец мисля, че трябва да е McGregor, Ferguson или Poirier. Conor иска незабавен реванш, но как ще се случи това ? Той имаше цялото време на света за подготовка и не успя да победи. Аз нямах никакво време и успях да изкарам всички рундове. Двамата с Khabib все още можехме да се бием сега. Аз не съм боец с който можеш да се справиш лесно.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес