Зареждане

Ако преговорите с McGregor се провалят, Khabib излиза срещу Ferguson на UFC 229

Ако преговорите с McGregor се провалят, Khabib излиза срещу Ferguson на UFC 229
Публикувано на: Юли 3, 2018 в 09:59 ч

Изглежда вариантите за следващия опонент на шампиона в лека категория Khabib Nurmagomedov се свеждат до двама бойци. Приоритетен, разбира се, е бившият шампион в лека категория и категория перо, Conor McGregor. Ако преговорите с него обаче не са успешни, от UFC са готови да изправят срещу Nurmagomedov Tony Ferguson. И в двата случая срещата ще се състои на UFC 229, което е насрочено за 6-ти октомври.



През последните седмици имахме сериозни причини да очакваме в скоро време среща между Nurmagomedov и McGregor. Треньорите на ирландеца, Owen Roddy и John Kavanagh са споменавали, че текат преговори, а самият Khabib директно си заяви, че се готви такава среща.

"Много скоро ще отида в Щатите и ще започна да се подготвям." - сподели Nurmagomedov.

"Когато от UFC ми дадат двубой, ще отида в Калифорния и ще остана в American Kickboxing Academy за 9 седмици със семейството си, преди битката, в която ще защитавам титлата си."

"Тази година искам да защитавам пояса. А опонентите? Не знам, да бъда честен. Не знам, но от UFC работят върху срещата с McGregor."

Ако двубоят обаче не се състои, от UFC са готови за 5-ти път да опитат да изправят в Октагона един срещу друг Khabib Nurmagomedov и Tony Ferguson. Досега винаги един от двамата е бил принуждаван да се оттегли от насрочените битки.

Редакция: По последни данни, според мениджъра на Khabib Nurmagomedov, Ali Abdelaziz, дагестанецът няма да се бие с Ferguson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес