Зареждане

Адесаня за Джоунс: Някога бяхме фенове един на друг

Адесаня за Джоунс: Някога бяхме фенове един на друг
Публикувано на: Април 12, 2022 в 13:00 ч
Някога фен на Джон Джоунс, Израел Адесаня разкри, че сега изпитва съжалениe към бившият шампион на UFC в полутежка категория.

В последните години се говореше много за бой между Адесаня и Джоунс, но такъв не видяхме. За сметка на това видяхме много закани и обиди от двете страни предимно в социалните мрежи. Израел говореше, че ще направи дебют в полутежка категория, за да се бие с Джоунс.

"Bones" от своя страна оваканти титлата и обяви, че ще се готви за дебют в тежка категория. Сега 2 години по-късно Джоунс все още не е готов, а Адесаня вече се пробва в неговата категория. През март миналата година Израел премери сили с Ян Блахович.

Той се надяваше, че ще стане двоен шампион, но Блахович го приземи и го победи с решение. Битка между Адесаня и Джоунс вероятно никога няма да видим. В подкаста на Майк Тайсън Адесаня реши да поговори за Джоунс и каза:

"Имаше клип като този как го арестуват, разговаряйки с офицера по име. И си спомням, че просто си казах: „Човече, съжалявам го.“ 

Този човек получи награда от UFC, след което сe прибира в хотела и удря своята годеница. И дъщеря му трябвало да слезе долу с майка си и да каже: „Обади се на ченгетата“. Представете си това. Знаете, че това не се случва за първи път. 

Не искам да говоря за това, защото му бях фен. Спомням си, че го гледах на UFC 94, той се би със Стивън Бонар и за първи път го видях да се бие на живо Тогава си казах: „Този човек е специален.“ 

Аз му бях фен, и той ми беше фен, докато не осъзна, че иска да се бие с мен. Тогава той реши, че вече не ми е фен. Враждата ни започна, а до битка не се стигна. 

Съпричастен съм, когато видя, че се случват такива неща с него. Все пак съм човек. Каква загуба само. Каква загуба на потенциал."

Какво би се случило в такава битка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес