Зареждане

Адесаня: Ще ритам и удрям Коста, докато не падне

Адесаня: Ще ритам и удрям Коста, докато не падне
Публикувано на: Септември 5, 2020 в 00:00 ч
Шампионът в средна категория Израел Адесаня не се притеснява преди тежката битка с Пауло Коста. Двамата непобедени състезатели ще мерят сили в главната битка на UFC 253, което ще се проведе в края на месеца в Абу Даби. 31-годишния шампион планира да удря и рита своя съперник, докато Коста не се просне на земята.

"The Last Stylebender" приключва 14 от своите съперници и неговата статистика e 19-0 в клетката. Адесаня е длъжник на феновете, защото в последната си битка срещу Йоел Ромеро се представи много слабо и беше освиркан след победата. Сега обаче Израел ще трябва да се изпоти, защото Коста е много агресивен боец. Ето какво сподели Адесаня преди битката:

Ще го удрям в лицето възможно най-много. Ще го удрям, докато не падне на земята. Няма нищо лично в тази битка. Не го познавам и не ме интересува това, което говори. Трябва да се примириш със ситуацията. Нещата са такива, каквито са. Разбирам какво е заложено в боя и това ме мотивира. Нашия траштолк е малко забавен, но не обръщам много внимание. Всичко е част от битките. 

Дори и когато бяхме деца, говорихме глупости, когато не се харесвахме. Всичко това е част от бойните спортове. Знаем за какво трябва да внимаваме срещу него. Участвал съм в много тежки битки и това не е нещо ново за мен. Чувствам се много добре. В последните седмици тялото ми се променя. Сега просто чакаме за обаждането. Карантината беше добре за всички нас. Живеехме си нормално.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес