Зареждане

Адесаня призова за по-високи бонуси в UFC: Инфлацията расте

Адесаня призова за по-високи бонуси в UFC: Инфлацията расте
Публикувано на: Юни 7, 2023 в 14:40 ч
Шампионът в средна категория Израел Адесаня е наясно, че UFC може да се справи по-добре със заплащането на бойците.

"The Last Stylebender" в момента е в очакване на следващия си съперник. За последен път Адесаня беше видян в клетката през април, когато нокаутира Алекс Перейра, за да спечели отново златото в средна категория. Следващият му съперник обаче ще бъде определен едва през юли, когато Робърт Уитакър ще се изправи срещу Дрикус дю Плеси на UFC 290.

Шампионът в средна категория обсъди завръщането си в скорошно издание на подкаста Impaulsive. Там Адесаня обсъди тренировките заедно с Логан Пол, срещата си на летището с "Poatan" и др. Той обаче взе на прицел и настоящата бонусна структура на UFC.

За непосветените, промоцията раздава по четири бонуса на вечер, всеки от които е на стойност 50 000 долара. Макар че е хубаво да се печели след нокаут, Адесаня смята, че компанията може да се справи по-добре. Шампионът в средна категория спомена и неотдавнашното сливане на UFC с UFC, при което компанията беше оценена на 21,4 млрд. долара.

Като се има предвид това, шампионът смята, че UFC може и трябва да повиши бонусите за бойците след двубой. Струва си да се отбележи, че миналата година промоцията въведе бонусите Crypto.com, които бързо и тихомълком бяха прекратени.

"Само нокаутите ми струват 50 000 долара", заяви Израел Адесаня в предаването Impaulsive. "Само нокаутите, само те. Като последния ми, бонус, 50 000 долара. Плащат ми... казвал съм го. UFC понякога го вдигат на 100 000 за определени събития, UFC 200, UFC 100 го направиха, бонусите бяха 100 хил. Когато нокаутирам някого, обикновено получавам бонус, така че знам, че нокаутите ми струват 50 000 долара."

Но след сливането на UFC и WWE, видяхме че това е компания за 21,4 милиарда долара. Йо, те могат да се увеличат бонусите без проблем. Минаха няколко години, инфлацията се покачва. Бонусите трябва да се повишат, така мисля. Е, казвал съм им го, казвал съм го публично, не е нищо ново".

Какво мислите за тези коментари? Съгласни ли сте с Израел Адесаня?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес