Зареждане

Адесаня: Няма да се бия в Нова Зеландия, защото са расисти

Адесаня: Няма да се бия в Нова Зеландия, защото са расисти
Публикувано на: Септември 26, 2021 в 02:00 ч
Израел Адесаня е бесен на бюрократите в Нова Зеландия, които го критикуват. В социалните мрежи "The Last Stylebender" сподели, че по негов адрес се говори доста глупости. Хората в неговата втора родина говорят, че Адесаня не бил скромен и говорил прекалено много.

Те не искали да го приемат, защото не бил местен и нямало как да представлява страната. Е, Адесаня и няма желание да прави това, въпреки че преди гордо развяваше флага на Нова Зеландия. Сега той е променил мнението си и споделя, че флага е грозен и повече няма да се бие там.

Ето какво още сподели Адесаня, който в началото на кариерата си направи много битки в Нова Зеландия:

Никога повече няма да ме видите в битка в Нова Зеландия. Всички тези пари могат да ги получат от друго място. Да ги взимат от ръгбито и крикета, на които дават изключения. 

Мен няма да ме видите повече да се бия по тези брегове. Мечтаех да оглавя събитие в моя заден двор. Тази мечта е мъртва и така се чувствам в момента. Те са расисти, шибани расисти.  

Разбира се, че не искат едно черно момче да представлява Нова Зеландия. Не ми пука за този флаг. Мисля, че флага на Нова Зеландия е грозен. 

Адесаня ще се завърне в началото на 2022 година за бой с Робър Уитакър.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес