Зареждане

Адесаня не иска да се бие повече с Перейра

Адесаня не иска да се бие повече с Перейра
Публикувано на: Април 12, 2023 в 07:44 ч
Израел Адесаня получи своето възмездие и си върна титлата на UFC в средна категория с нокаута си срещу Алекс Перейра на UFC 287. Сега той иска да премине към нови предизвикателства.

Разговаряйки зад кулисите след победата му във втория рунд над Перейра в Маями, Адесаня каза, че се радва да си върне колана точно толкова, а може би дори повече, отколкото когато го спечели за първи път.

„Казват, че не се чувстваш толкова добре, колкото първия път“, каза той. "Но ти казвам, че вторият път е още по-сладък."

Адесаня беше изправен пред много съмнение в битката, след като Перейра го победи два пъти преди това в кикбокса и веднъж в UFC. Но Адесаня остана фокусиран и решителен през цялото време и влезе в Октагона, изглеждайки може би по-устремен и концентриран от всякога за своя реванш.

"Аз знам кой съм. Мога да го се развихря и да получа каквото ми трябва, когато имам нужда“, обясни Адесаня.

„За този тренировъчен лагер, тази битка, трябваше да го направя. Както казах, те забравиха. Забравиха какво съм направил в тази игра, какво съм направил за тази игра, и това, че си паднал от един и същ човек, не означава, че аз ще остана долу.

Гледал съм твърде много анимета, гледал съм твърде много ретроспекции и анимета, за да харесвам просто „О, не. Ще остана долу." Ставаш отново и опитваш, докато не го направиш."

С титлата си обратно около кръста и решителна победа над стария си съперник, Адесаня каза, че иска да премине към нови глави и нови предизвикателства в кариерата си. И след като отдели момент да поздрави съперника си, Адесаня се върна, за да продължи интервюто си, като заяви намерението си да търси нови претенденти за титлата си.

„Приключихме съперничеството. Готово е. Приключих с това“, каза той.

„Не искам да се бия с един и същи човек три пъти подред, защото имам по-малко от 20 битки в тази игра. Аз съм на 33, вероятно мога да продължа толкова дълго, колкото искам. Но по-малко от 20 битки, мисля, че имам в тази игра, ако трябва да съм честен. Така че просто искам да се бия с нови лица и да взема нови глави.”


Адесаня е на път да навлезе в нова нова глава от кариерата си, тъй като започва второто си царуване като неоспорим шампион на UFC в средна категория, и той каза, че се надява пътуването му и завръщането му на върха на спорта да помогне да вдъхнови другите да преследват своито цели.

„Това просто показва човешкия дух, силата на човешкия ум и борбения дух“, каза той за изпълнението си.

„Казах на пресконференцията, че искам да покажа своя борбен дух и имах предвид това във всеки смисъл на думата и почувствах, че направих точно това тази вечер.“

А посланието му към феновете му?

„Честно казано, вярвайте в себе си“, каза той.

„Без значение колко пъти сте били съборени, винаги се изправяйте. Винаги се изправяйте и се борете за това, което искате.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес