Зареждане

Адесаня: Искам битка с Чимаев, но сега има по-големи риби

Адесаня: Искам битка с Чимаев, но сега има по-големи риби
Публикувано на: Юни 8, 2023 в 08:27 ч
Израел Адесаня търпеливо чака следващото си голямо предизвикателство.

Двукратният шампион на UFC в средна категория най-накрая победи своя върл враг Алекс Перейра. Това се случи на UFC 287, което се проведе през април. След като отстъпи с резултат 0-3 в полза на Перейра в кикбокса и ММА, Адесаня нокаутира „Poatan” във втория рунд.

Сега Адесаня чака битката между Робърт Уитакър и Дрикус дю Плеси, защото тя ще излъчи претендент. Тази битка ще се случи след месец. Наскоро Адесаня участва в подкаста на Логан Пол и реши да поговори за следващата си стъпка.

Израел сподели, че е отворен за битка с Хамзат Чимаев, но сега го чакат по-големи риби.

„Повярвай ми, не ме е страх от никого на тази шибана планета. Не се страхувам. Аз харесвам предизвикателства. Чимаев представя нещо уникално. Това е голяма битка. 

 Това ми харесва. Но той ще се бие с Камару Усман, а след това вероятно ще се бори за титлата в полусредна категория, ако спечели.

Имам по-голяма риба за пържене. Ще бъда там през юли за UFC 290, за да видя какво става. Не с Роб, а с дю Плеси. Той каза някои глупости в миналото. Той така или иначе винаги пише след битките ми, но аз не отговарям на глупости. 

Всеки го прави. Аз съм шампионът. Дори когато Перейра взе колана, аз все още бях шампион. Не бях шампион на UFC, но въпреки това ме наричаха шампион по улиците, защото съм аз. 

Аз съм Израел Адесаня. Имам това име и тази цел на гърба си, независимо от всичко.“, каза Адесаня в IMPAULSIVE. 

Кой би победил в битка Чимаев - Адесаня ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес