Зареждане

Адесаня иска Франсис Нгану отново в ММА: Искам да го видя да използва всички крайници

Адесаня иска Франсис Нгану отново в ММА: Искам да го видя да използва всички крайници
Публикувано на: Ноември 8, 2023 в 00:00 ч
Израел Адесаня обясни защо иска да види близкия си приятел Франсис Нгану да се състезава в ММА за следващия си двубой.

Миналия месец Франсис Нганну се изправи срещу Тайсън Фюри в първия си професионален боксов мач. Срещата беше интригуваща и оспорвана и в крайна сметка Фюри беше този, който спечели с решение. В същото време обаче Нганоу се представи сензационно и дори успя да свали "Циганския крал" в третия рунд.

Мнозина се питат дали "Хищникът" трябва да остане в бокса, или да се върне към смесените бойни изкуства. За много хора Нгану има бъдеще в бокса.

Исраел Адесаня обаче иска да види как Нганоу се връща в клетката.

Adesanya иска Ngannou да се върне в ММА

"Преди този двубой никой не искаше да гледа Франсис в бокса срещу когото и да било", каза Адесаня. "Те казваха: "Той няма шанс. Никога. Сега той е суперзвезда и всички казват: "Разбира се - бий се с моя човек". Какво искам да видя? Честно казано, не съм мислил за това. Но първото нещо, което искам, ако трябва да съм честен, е да го видя в ММА. С кого? Не знам. Не съм мислил толкова далеч.

"Харесва ми да се бия и ми харесва боксът на Франсис. Това е вълнуващо, да. ... Просто искам да го видя да използва всички си крайници. Това е заради моят афинитет към смесените бойни изкуства, въпреки че обичам бокса. Все пак искам да го видя да се бие в ММА, а не само да се боксира."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес