Зареждане

Абделазиз: Хабиб ще приключи Адесаня в средна категория

Абделазиз: Хабиб ще приключи Адесаня в средна категория
Публикувано на: Юни 21, 2022 в 17:00 ч
ММА мениджърът Али Абделазиз вярва, че бившият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов ще приключи шампиона в средна категория Израел Адесаня. Хабиб, считан от мнозина за най-великият на всички времена, се оттегли от активната игра след трета успешна защита на титлата през 2020 година. 

Дагестанската звезда напусна спорта, след като натрупа перфектен рекорд 29-0, включително 13 триумфа на най-голямата сцена в спорта. В последно време се появиха видеа от тренировки на Хабиб с Люк Рокхолд, който е бивш шампион в средна категория. Хабиб доминира над Рокхолд в залата.

Мениджърът на Хабиб, изпълнителният директор на Dominance MMA Management Абделазиз, вярва, че неговият човек няма да има проблем да вземе златото в средна категория, ако се върне в ММА, за да се бие на това тегло.

„Ще кажа нещо и знам, че много хора ще говорят лошо. Сега Хабиб тежи 90 килограма. Ако Хабиб дойде утре и свали до 84 килограма, то той ще спре Израел Адесаня в три рунда. 

Това е моето мнение. Аз го виждам. Той надиграва бойци от тежка, полутежка, полусредна и лека категория. Той е неудържим. Той е като ремарке на трактор. 

Хабиб ще завърши Израел Адесаня в три рунда, защото стилът прави битките. Адесаня не може да спре борбата, не може да спре граплинга на Хабиб. Израел е най-добрият страйкър в ММА. 

Но Хабиб може да се върне и да се бие в средна категори, където да стане шампион.

Може ли Хабиб да се справи с Адесаня ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес