Зареждане

А. Емеляненко към Хабиб и Макгрегър: Не се бийте повече

А. Емеляненко към Хабиб и Макгрегър: Не се бийте повече
Публикувано на: Юли 18, 2021 в 02:00 ч
Александър Емеляненко вярва, че Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър не трябва повече да се бият в ММА. Нурмагомедов вече се оттегли от спорта в края на 2020 година, но въпреки това не спират да го коментират.

От UFC все още му предлагат примамливи оферти, които той отказва поне за сега. Макгрегър от своя страна загуби за втори път от Дъстин Порие и си счупи крака. Определено няма да е лесно Конър да се завърне след такава контузия.

Александър е врял и кипял в спорта и реши да даде съвет към двамата си колеги. Ето какво ги посъветва Емеляненко:

Макгрегър вече няма нужда да се бие в клетката. Докато фрактурата му се лекува, той ще загуби много функционалност, технически и физически. 

Ще му бъде много трудно да се възстанови, скоростта ще си отиде. Той вече направи много за ММА. Макгрегър трябва да се занимава с промоционални дейности. Конър трябва да контролира нещата, за да не рухне неговия бизнес.

 Със сигурност знам, че Нурмагомедов изобщо не е готов да се върне. Натрупа много наднормено тегло, ще му бъде трудно да влезе във форма. 

Мисля, че няма смисъл Хабиб и Конор да се връщат в клетката. Хабиб е страхотен, спечели много и направи много за руския и световния ММА. Нурмагомедов заслужава всичките си награди.

Съгласни ли сте с Емеляненко ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес