Зареждане

Защо (почти) всички харесват Cyborg?

Защо (почти) всички харесват Cyborg?
Публикувано на: Юни 7, 2017 в 16:00 ч
 
Някой от вас може ли да назове друг човек, който е ударил по-малък от него човек на улицата по време на словесна конфронтация и нападателят да е бил толкова харесван и прославен за тази си постъпка, колкото е шампионката Cris "Cyborg" Justino, която в тази ситуация удари Angela Magana? Моля да ни уведомите, ние със сигурност не знаем.
 
В случай, че сте пропуснали, Magana неразбираемо защо реши да се пошегува с Justino за появата и като доброволец в болница, където помагала на болни деца преди време. Justino по-късно се натъкна на Magana по време на UFC Fighter Retreat, където й каза, че трябва да уважава хората, а след това я удари в лицето.


 
Ударът на Justino със сигурност не беше със пълна сила, Magana дори не залитна след него, а по-късно същата вечер по време на концерта на Snoop Dogg, тя пусна снимки в социалните мрежи на безупречното си лице. Все пак Magana настоява, че е жертва, и заяви, че ще наложи наказателни обвинения срещу "Cyborg". Mangana също допълни, че единственият, който е застанал зад нея е президентът на UFC Dana White.
 
Дори съотборниците на Mangana Brandon Vera и Cat Zingano взеха страната на Justino. Това е добре... може би White и Magana са тези, които гледат на ситуацията с трезви и справедливи очи. Дали?


 
О, и когато Justino излезе с коментар относно конфронтация и заяви, че тя вярва, че някой като Magana е научил, че е приемливо да се подиграваш на някого, който се опитва да вдига духа на деца болни от рак, защото White отдавна дава гласност на глупавите и мръснишки изказвания в организацията.
 
Ако президента на компанията може да заявява пред медиите, че не харесва "пе*али" и най-вече "глупави ку*ки", ако може да обижда феновете на UFC за външния им вид, ако може всеки път когато спомене името на Justino, да е защото не смята, че една жена трябва да излежа по този начин, тогава всички в организацията осъзнават, че такава омраза и тормоз са напълно приемливи.
 
Мисля, че вече сме наясно защо (почти) всички харесват Cris “Cyborg” Justino?!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес