Зареждане

За трети път смениха опонента на Багата за дебюта му в Bellator

За трети път смениха опонента на Багата за дебюта му в Bellator
Публикувано на: Март 25, 2011 в 10:00 ч

За трети път бе сменен опонента на Световният ни шампион по бойно самбо Благой Иванов за дебюта му в САЩ в предстоящото ММА състезание Bellator 38. Сега Багата ще се изправи срещу Will Penn, тази събота в двубой, част от встъпителните.

В понеделник, от Bellator обявиха, че Багата ще дебютира в промоцията срещу John Brown. Въпреки това обаче по неясни причини, той бе заменен от Johnathan Ivey. Сега се оказва, че Ivey не може да участва поради неизтекла все още медицинска забрана. Вчера от Bellator обявиха официално датата за кантара, както и добавянето на Penn, като опонент на Багата.

Penn записа загуба по време на професионалният си дебют срещу Ray Lopez миналия март. В последният си двубой, Penn съумя да победи Jason Mills за по-малко от 3 минути още в първия рунд на срещата между двамата.

Благой Иванов е известен най-вече с победата си над бившия шампион на Pride FC - Fedor Emelianenko в полуфиналите на Световното първенство по самбо през 2008 година. В MMA той има непотвърден рекорд от 9-0. Най-значителният му двубой е срещу Kazuyuki Fujita през 2009 в японската ММА промоция Sengoku. Тогава Багата записа победа със съдийско решение.

Картата с основните двубои в Bellator 38, ще включва четири двубоя от турнира в полутежката категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес