Зареждане

Yoel Romero иска мач за временната титла с Anderson Silva

Yoel Romero иска мач за временната титла с Anderson Silva
Публикувано на: Март 14, 2017 в 09:51 ч
 
Yoel Romero трябваше да се бие за титлата на UFC в средна категория срещу Michael Bisping, но в крайна сметка той бе пренебрегнат за сметка на легендарния Georges St-Piere.


Кубинският боец обаче вече има планове за следващия си ход. Той изрази желание да се изправи срещу Anderson Silva в двубой за временния пояс в средна категория.

“Говоря с мениджърите ми. Няма да е лоша идея за моята мисия и за мен самия да се бия с Anderson Silva за временната титла. Тя би могла да бъде началото на моя завет. Ще бъде страхотно за феновете, за мен и за всички като цяло.”

Dana White обеща, че ще се погрижи за “Solder of God”, след като той бе пренебрегнат по подобен начин. Самият Romero изрази надежда това да се случи.

“Това е истината, искам да съм честен. Притеснен съм от решението, което бе взето. Но се чувствам фокусиран и очаквам Dana White да вземе вярното решение, както винаги го е правил в миналото. Все още никой не е говорил с мен относно ситуацията. Все още изчаквам те да говорят с мениджърите ми. Шанс за титлата - това е нещото, за което не спирам да работя.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес