Зареждане

Woodley за GSP: Той знае, че ще искам да му откъсна главата

Woodley за GSP: Той знае, че ще искам да му откъсна главата
Публикувано на: Април 14, 2017 в 13:19 ч
 
Макар и да осъществява завръщането си в Октагона в двубой от средна категория, изправяйки се срещу шампиона Michael Bisping, напълно вероятно е след това легендарният Georges St-Pierre да се насочи към своята обичайна дивизия - полусредната.


В настоящия момент шампион на тази категория е Tyron Woodley, който се закани, че ако GSP реши да премери сили с него, нещата могат да не се развият никак добре за него.

“The Chosen One” също така посочи, че голямата му цел е историята да го запомни като “най-великият на всички времена” в полусредна категория.

“Искам мача, който ще увековечи като легенда, като най-великия на всички времена. Има двама души в момента, които, ако победя, тогава ще бъда най-великия. Ако победя Nick Diaz и Georges St-Pierre, тогава няма да има някой, като да може да каже, че не съм най-добрият, който някога е стъпвал в Октагона. Това ще ме направи по-добър от GSP, по-добър и от Matt Hughes. Ще бъда най-добрият на всички времена. Тези два двубоя ще донесат и огромни pay-per-view печалби. Очевидно това са моите опции №1”, посочи Woodley.

“Nick DIaz знае, че аз го уважавам. По-важното е, че аз уважавам начина, по който той бе в спорта, когато парите не бяха такива. Той не е получавал големи чекове като брат си Nate, но мисля, че той заслужава това. Той е имал наистина луди мачове, преживявал е сътресения, наранявания на очите. Бил се е много пъти - обикновено по три или четири пъти на година. Той е помогнал в изграждането на този спорт. Помогнал е в това да доведе нови фенове в спорта. Мисля, че човек като него трябва да бъде възнаграден за всичко това и да има шанса да получи този голям чек”.

Woodley добави, че надали GSP би искал да дели Октагона с човек, разполагащ с мощта и силата на “The Chosen One”.

“Не смятам, че той иска да се бие с мен. Едва ли той иска да се върне и да се бие с някого като мен. Той иска да се бие с някого като Bisping. Bisping не е сред едрите бойци в средна категория, като той не е познат и като човек, който може да ти откъсне главата с някой удар. Той няма как да го победи и с борба. Чисто стилово, това е много безопасен двубой за Georges.”

“Една от причините, поради които той напусна спорта, е защото той се притесняваше от сътресения. С Bisping той няма причина да се тревожи за това. Ако излезе срещу мен, той ще знае, че аз идвам, за да го нокаутирам. Освен това, аз съм труден за поваляне на земята и вероятно аз ще съм този, който ще го свали на пода. Той не е свикнал с подобни съперници. Другият като мен бе Johny Hendricks, а той накара GSP да избяга в пещера за три години”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес