Зареждане

Whittaker не е заинтересован от битката между St-Pierre и Bisping

Whittaker не е заинтересован от битката между St-Pierre и Bisping
Публикувано на: Август 13, 2017 в 09:30 ч
 
Начинът, по който битките с средна категория на UFC бяха разпределени, вбеси много бойци. Michael Bisping и неговата вечно предстояща битка с Georges St-Pierre създаде сътресения с домино ефект, далеч от това, което хората можеха да си представят. В един момент, бойци като Luke Rockhold и Yoel Romero бяха крайно разочаровани от начина по-който се развиват нещата. Jacare Souza използва ситуацията, за да подпише по-добър договор, докато страхотен боец като Gegard Mousasi се отправи към Bellator. Временният шампион в средна категория Robert Whittaker обаче изобщо не изглежда заинтересован от ситуацията.
 
"Тази битка работи в моя полза. Трябва да се бия с Michael, няма друг, с когото да се бия, така че най-рано това може да се случи в началото на следващата година. Те [UFC] знаеха, че не мога да се бия до началото на следващата година, а Michael наистина искаше да се бие с Georges. За мен това е перфектно и няма гаранции какво ще се случи. Ще съм щастлив да се бия с Georges толкова, колкото и с Bisping", заяви Whittaker.
 
 
"Бих се радвал да се бия в Австралия срещу когото и да било. Стилистично те и двамата са трудни съперници, и двата двубоя ще са трудни. Georges е един от най-завършените бойци, но това не е неговата категория. Michael е много корав. Ако се наложи да избера един от двамата, може би бих избрал Michael. Наистина не ме интересува кой какво прави в дивизията, докато не се изправи на пътя ми, знаете какво имам предвид? Битката между Michael и Georges по никакъв начин не пречи на крайната ми дестинация", завърши Whittaker.
 
Ако сте наблюдавали израстването на Robert Whittaker от само начало, не би трябвало да се изненадвате колко спокоен е той за всичко около него. Romero е ужасяващ звяр, а Whittaker се размотаваше из ринга с него в UFC 213 с каменно лице и само с един крак. Що се отнася до Whittaker; Bisping, St-Pierre, няма значение. Този момче просто иска да се бие.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес